Τηλ: 2810 380 117-6978488520

ΚΑΡΤΕΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Στις πλέον ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου είναι πολύ διαδεδομένη η χρήση των σύμμεικτων κατασκευών. Στην Ελλάδα αυξάνεται καθημερινά το ποσοστό των σύμμεικτων κατασκευών κυρίως σε σπίτια και πολυώροφα κτίρια ιδιαίτερα στις σεισμογενής περιοχές. Στη σύμμεικτη κατασκευή τα υλικά που την αποτελούν προσφέρουν τις πιο ασφαλείς, λειτουργικές και οικονομικές λύσεις.

Unite Gallery Error: No gallery items found

Τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός σύμμεικτου κτιρίου καθώς και νέες μέθοδοι δημιουργίας σύμμεικτων κατασκευών φέρνουν επανάσταση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Σχεδιάζουμε το κτίριο μαζί σας με τα πιο σύγχρονα προγράμματα σχεδίασης δίνοντάς σας την ευκαιρία να διαμορφώσετε την τελική του όψη κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προτείνουμε,πάντα σε σχέση με τη χρήση του κτιρίου που σας ενδιαφέρει ένα μεγάλο φάσμα υλικών για βιομηχανικά κτίρια και τους αποθηκευτικούς τους χώρους, για κτίρια γραφείων, σύμμεικτα κτίρια, καθώς και πρωτοποριακές μεθόδους πλήρωσης τοίχων για σύμμεικτα κτίρια ή σύμμεικτες κατοικίες.

Δείτε τα έργα μας